Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 67

Thread: TEST POSTING AREA

  1. #11
    Join Date
    May 2004
    Location
    Mountain Home, AR
    Posts
    283
    Ok - first try to check it out!
    "Be kinder than necessary, for everyone you meet is fighting some kind of battle."

  2. #12
    Join Date
    May 2004
    Location
    Mountain Home, AR
    Posts
    283
    I'd have 3, 437 posts if this counted every time I tried to change this thing! GRRRRRR
    "Be kinder than necessary, for everyone you meet is fighting some kind of battle."

  3. #13
    Join Date
    May 2004
    Location
    Russellville
    Posts
    911
    I can't seem to get it to work in my signature either.

  4. #14
    Join Date
    May 2004
    Location
    Cabot, Arkansas
    Posts
    80
    I got mine working then it just stopped working so I tried this and for now it works it will do until something better comes along anyway if anyone finds the answer I hope you will share.
    <a href="http://www.geocaching.com/profile/?guid=329f4623-0cee-40a3-bb61-1ec6117fc285" target="_blank"><img src="http://img.groundspeak.com/stats/img.aspx?txt=Let's+go+geocaching&uid=329f4623-0cee-40a3-bb61-1ec6117fc2

  5. #15
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Flint Rock Hills,MO.
    Posts
    339

    Dynamic Image

    The Stats button generator page gives me a message that Dynamic Images are not allowed by this web site.
    I tried everything given and it will not work.

    I am computer illeterate though and need to learn how to use HTML correctly.



  6. #16
    Join Date
    May 2004
    Location
    Mountain Home, AR
    Posts
    283
    I used to do html pretty good - but the new stuff has me baffled! Know this will go better after a nights sleep! But then it's off to Springfield for the OMG meeting - hmmm, maybe next week I'll try it again!
    "Be kinder than necessary, for everyone you meet is fighting some kind of battle."

  7. #17
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Maumelle, AR
    Posts
    211
    Not positive, but I think maybe it is the apostrophe ' in Let's causing the problem.

  8. #18
    Join Date
    May 2004
    Location
    Conway, AR
    Posts
    1,392
    Ah, what the heck, I'll test mine, too...
    I get my directions from above.
    View my profile

  9. #19
    Join Date
    May 2004
    Location
    Conway, AR
    Posts
    1,392
    Yeesh! I guess we're gonna have to get a shorter username...
    I get my directions from above.
    View my profile

  10. #20
    Join Date
    May 2004
    Location
    Conway, AR
    Posts
    1,392
    Quote Originally Posted by cachecrazies
    I used to do html pretty good - but the new stuff has me baffled! Know this will go better after a nights sleep! But then it's off to Springfield for the OMG meeting - hmmm, maybe next week I'll try it again!
    Hey, you crazy cachers! How are things in the NW?

    My $.02: You might be missing the URL tags at the beginning and end of your code. Southdeltan has a post in the Website Issues section that tells you exactly what the code should look like. I think the thread is called "Image Tags"...
    I get my directions from above.
    View my profile

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •