Results 1 to 6 of 6

Thread: Signature problems

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Fayetteville
    Posts
    30

    Signature problems

    I am trying to get the stat banner to display in my sig and it won't. I have tried everything (read FAQ) and I mean everything. I know quite a bit of HTML and still nothing. Is there a trick?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Clarksville
    Posts
    135
    I know this sounds weird, but to get the signature to work you first have to delete your avatar. There is a thread about this on the forum somewhere. It took me a while to get mine working, but when I deleted the avatar it worked. Then you can add the avatar back.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Fayetteville
    Posts
    30

    Still isn't working

    I have tried logging out and in several times, I have deleted my avatar. I have changed the HTML source code several times. I don't know. Any other advise? When I go to geocaching.com and create my banner this is the exact code: Obviously this isn't what I have in my sig but the source url should be the same.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Clarksville
    Posts
    135
    We have been using the Statbar Modifier to tweek our banners and use the code from there. Here's the link to their site
    http://www.devfolio.com/geocaching/statbar/index.aspx

    good luck

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Fayetteville
    Posts
    30

    Nope

    I have tried everything, is there a mod who can get into my account and see what the problem is?

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Russellville
    Posts
    607
    Please see your other thread.


    Crow Mountain Crafts FB Page

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •