Results 1 to 3 of 3

Thread: Big Time Peoblems!

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Location
    London,Arkansas
    Posts
    16

    Big Time Peoblems!

    Do not get me wrong, I like this site but It is giving me fits, I am able to post sometime, able to change between post to post sometimes and able to post a reply sometimes but mostely I get that dreaded Internet connection problems. Do any of you have the same problem?
    Verlon E. Lawrence
    Catfish1.com

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Russellville
    Posts
    899
    I think this thread belongs in the Website Issues forum, or maybe under General Discussion. Definitely not in From the Board. -- ORR
    "Wildness is a necessity." -- John Muir

    "When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." briansnat

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Searcy, Ark
    Posts
    163
    Sometimes the ArkGeo website loads very slowly for me and I have DSL which is supposed to be fast.
    I don:t have a problem with most Other websites so I assume it is the volume of traffic Vs the bandwidth of ArkGeo. It usually doesn't take too long to load as I can see by the green timing area at the bottom of the page. But at times it is very slow. Trying to go from page to page is frustrating at times but Just be patient if it does not respond immediately . I have found it will eventually load. But sometimes I have to get out and come back later.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •