PDA

View Full Version : Banners for Your Cache Page



Gaddiel
05-24-2004, 11:03 AM
The new ArkGeo banners for cache pages are GREAT!! This is exactly what I've been looking for. I would encourage ALL Arkansas geocachers to use these banners on all of their cache pages, so that everyone who visits your cache will see them!

Initially, I had put links for both the web page and the Yahoo! group on my pages, but now I've removed the Yahoo! links for several reasons: 1) The web page seems to me to be the best long-term solution. 2) It removes a level of confusion for potential members by having a single POC. 3) The web page has links to the Yahoo! group, if needed.

idratherbehiking
05-24-2004, 01:36 PM
I added a banner to my cache pages last night. I figured why not put them on there to help spread the word about the new site. the more folks we get on here the better.

RuffRidr
05-25-2004, 09:16 AM
I like the new banners a lot as well. I just finished putting them onto my cache pages. Hopefully if a lot of people see these, it will get a lot more people onto this site and these forums.

Good work!

--RuffRidr

cachecrazies
05-27-2004, 07:38 PM
Love the banners and am planning on spending part of this weekend putting them on our cache pages!

:lol: Thanks a whole bunch!

cachecrazies
05-29-2004, 06:23 PM
:D Got all of our cache pages updated to show the links. It was so much easier than I anticipated! It's been a loooong time since I've done HTML ! This was so easy and quick - thanks so much for all the work you've put into this - we really appreciate it.

Geoark1
05-31-2004, 12:58 AM
As My Daughters would say the Banners are "FIRE" thanks for the great site and all the hard work.

arkansas_stickerdude
06-03-2004, 10:29 PM
Our banners look just like everyone else we need to make a banner like no one else has mabe something with movement, or something. It needs to be different .

GEO
06-04-2004, 01:54 AM
Action Links.
If I knew how to do it I would.
Like maybe the Geocaching logo GX swirling at the x point.

I also added the link to my Home page at
ARK-MO-GEOCACHERS ASSOCIATION.
THANKS THIS IS WHAT WE REALLY NEEDED.

rousefam
06-07-2004, 02:23 PM
On the search page for the state, there is a place for organizations. Currently only two are shown under the Arkansas Cachers - Ark State parks and Ozark geocachers.
Suggest that the new banner is listed here.
The website is fantastic!

Rousefam
(Lefty & Roust-about) :D

rousefam
06-07-2004, 02:29 PM
I have been to a few of the cache pages for some of you, but have not been able to see the new ArkGeo banner on the cache page.
Where exactly is it supposed to be?
If someone can give me an cache name that has it showing, so I can view.
Thanks,
Rousefam
(Lefty & Roust-about) :?

RuffRidr
06-07-2004, 03:18 PM
Mine is on the bottom of my cache pages, at the end of the description section. You should be able to see it on this page:

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=89ead76d-1611-455f-9564-b5135c3a477c

--RuffRidr

Gaddiel
06-07-2004, 03:27 PM
On the search page for the state, there is a place for organizations. Currently only two are shown under the Arkansas Cachers - Ark State parks and Ozark geocachers.
Suggest that the new banner is listed here.


I and some others have sent email to GC to get our link added, but no luck so far. They are supposed to be "workin' on it".

Gaddiel
06-07-2004, 03:31 PM
I have been to a few of the cache pages for some of you, but have not been able to see the new ArkGeo banner on the cache page.
Where exactly is it supposed to be?
If someone can give me an cache name that has it showing, so I can view.


You can see it on all our cache pages. Here are the links for "Does This Ring A Bell?" (http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=6671596b-1ada-47d6-aa32-d72d78d9e96a) and "Wild & Woolly" (http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=74a7c4e2-1846-46ee-bc1c-cf595fbb6734). I LOVE THEM and highly recommend them to all Arkansas geocachers!

rousefam
06-07-2004, 05:03 PM
Well, I must be looking in the wrong place or it is not coming up when I go to the cache page for either Gaddiel or Ruffrider as you noted. :?
It maybe a glitch in the system as noted on one of the other logs.
Thanks,
Rousefam
(Lefty & Roust-about)

GEO
06-07-2004, 06:40 PM
Looks great on the ARK-MO-Geocachers Group.
http://groups.yahoo.com/group/Ark-Mo-Geocachers/



http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... 6ea353a8a2 (http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=d6b29b2f-7adb-4ab7-8a5f-3e6ea353a8a2)

Looks like it is working here.

and Here.
http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... 1702e0706d (http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=81b6a507-fda6-49dd-b943-421702e0706d)

Bebopishere
06-07-2004, 09:17 PM
Hey the new banners are "fire", or well since I'm not sure what that means, they are awesome. It was very quick and easy to place them on my cache pages. Thanks.

Geoark1
06-08-2004, 05:50 PM
That is why I put the word in " " I am not sue what it means either but it must be good because they :D smile when they say it :idea: (wait it may mean something bad) oh well I put in writing and now it is written and done. :mrgreen:

Rusty_da_dog
06-10-2004, 03:56 PM
You know sometimes it takes a bit to teach an old dog a new trick. Could someone send me a PM and let me know how to get the banners on my cache page? I thought I knew how but I tried it, and no dice.......
Thanks,
Rusty

RuffRidr
06-10-2004, 04:04 PM
You know sometimes it takes a bit to teach an old dog a new trick. Could someone send me a PM and let me know how to get the banners on my cache page? I thought I knew how but I tried it, and no dice.......
Thanks,
Rusty

There's not a whole lot to it. The first thing you need to do when you edit your page is check the checkbox that says 'Use HTML'. Then you may have to redo your cache page in HTML formatting. That usually just consists of putting

and </P> tags before and after paragraphs. Then just paste the code for the banner into the page. That's it.

--RuffRidr

9key
06-30-2004, 11:41 PM
If there's any interest, I'll add the Ark Geo button to the Selector (http://www.9key.com/selector.asp).
Texas, NM, and Central Ohio are on there now.

With permission of the site / logo owner, of course. :)

LongDogs
07-01-2004, 10:21 PM
If there's any interest, I'll add the Ark Geo button to the Selector (http://www.9key.com/selector.asp).
Texas, NM, and Central Ohio are on there now.

With permission of the site / logo owner, of course. :)

Of course you have our permission! :D

Thanks! 8)

GEO
07-11-2004, 07:48 PM
If there's any interest, I'll add the Ark Geo button to the Selector (http://www.9key.com/selector.asp).
Texas, NM, and Central Ohio are on there now.

With permission of the site / logo owner, of course. :)



Yes but I just was able to get back to this topic.
What do I have to do to use the SELECTOR now?
The first time I clicked the link it opened and now it won't?

idratherbehiking
07-11-2004, 11:47 PM
Is it possible to post the banner in a note on a cache page? I have tried and can't get it to work. I really don't know how to use this code stuff but I am always ready to learn something new.

GEO
07-12-2004, 11:04 AM
Thanks It worked.
Here is my first stab at it.
http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... ca0a9241b4 (http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=f50fd6f0-7e18-4ae5-ab99-d9ca0a9241b4)

Is it OK to use it,the selector?

Now if I could just get the stats to work in my signature.

arkansas_stickerdude
07-12-2004, 11:08 PM
Awsome GEO I'm going to find out why you can not get it to work.

GEO
07-13-2004, 09:58 AM
THANK'S ARKSTKRDUDE I am not that savy on html so it shows here.
I guess I can always do it like this.

http://www.geocaching.com/stats/img.aspx?uid=cfdc3327-0adb-446f-9d20-03bc0ac8e4d3

My stats don't change that much anyway.
EXCEPT ON BENCHMARKS.

Anybody or can we put up some type of Benchmark stats or page?

GEO
07-13-2004, 10:03 AM
No sig that last time.HMMMMMMMMMMMMM
snufflufugus

Bio-x
07-26-2004, 08:07 PM
Any chance of getting a Travel Bug version of the banner?

Geoark1
07-26-2004, 09:58 PM
Geo I have tried everything I know and can not get it to work on mine either. I have about decided that I just know enough to push a mouse button.

LongDogs
08-13-2004, 10:57 AM
I've collected all the banners, including the new animated versions, onto a content page here:
http://www.arkgeocaching.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2

This should make it easier to select the one you want.

My favorite small one is this one:
http://arkgeocaching.org/images/ArkGeoButtonGray3fade.gif

This one is good for cache pages:
http://ArkGeocaching.org/images/CacheBanner_full_ani2.gif
It blinks enough to draw attention, without being too annoying or too large to download.
The large banners with slow fade effects are pretty large files (over 100k), which will make them load slower. This one is only 25k.

LadyEngineer
08-13-2004, 11:45 AM
When putting the banner or the selector on my cache pages, they appear right below my text :( even though I put several returns before putting in the code for the selector and banner. How do I get spaces to show up?

LongDogs
08-13-2004, 01:15 PM
When putting the banner or the selector on my cache pages, they appear right below my text :( even though I put several returns before putting in the code for the selector and banner. How do I get spaces to show up?

Try using
or

intead of just returns. That forces HTML line breaks or paragraph breaks respectively.

That is the "less than" symbol < and then "BR" or "P" followed immediately by the "greater than" symbol >. You do have to type the symbols, as they are what indicate it is an HTML command.

HTML compresses multiple blank lines or spaces down to just one space, if you don't use these commands to force breaks.