PDA

View Full Version : Errors



TheAlabamaRambler
01-04-2005, 04:40 PM
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/header.php:32) in /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/includes/page_header.php on line 529

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/header.php:32) in /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/includes/page_header.php on line 531

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/header.php:32) in /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/includes/page_header.php on line 532


Is it just me?
Thanx,
Ed

southdeltan
01-04-2005, 08:49 PM
I personally haven't seen that problem but several have reported that on various php-nuke sites.

What browser (version) and OS are you using?

sd

TheAlabamaRambler
01-05-2005, 08:19 AM
XP Home and IE 6.0.2900 SP2

Gaddiel
01-05-2005, 09:00 AM
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/header.php:32) in /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/includes/page_header.php on line 529

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/header.php:32) in /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/includes/page_header.php on line 531

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/header.php:32) in /home/hsphere/local/home/bdrake/arkgeocaching.org/includes/page_header.php on line 532


Is it just me?
Thanx,
Ed

You're not the only one. See this link (http://www.arkgeocaching.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=260&sid=3fff8d274f8e45c01475e80cfcf43a41). This person was able to solve the problem by removing port 80 from the port list in Norton Internet Security. Are you using that product?