PDA

View Full Version : New cache in Cabot



Phantom_491
08-02-2004, 01:41 PM
I have a cache in the works for the Cabot area. Hopefully I can get the approvals needed and get the cache put together soon.

Stay tuned!

idratherbehiking
08-02-2004, 09:10 PM
I am going to try and hide a couple of micros in Cabot in the next couple of weeks. I have some ideas to make sure they are good quality micros and a challenge for all.

LadyEngineer
08-03-2004, 06:30 AM
Party on dudes!! :lol: We need more in Cabot and Jacksonville and Lonoke and Carlisle and Hazen and Des Arc and...................... Well lets just stay the Delta shall we. If you need some help getting one out are taking care of it let me know.